Höppener & zn

Grondverzet, sloop en bestratingsbedrijf

Sloopwerken

bestratingswerk03Slopen is een zeer nauwkeurige en doordachte aangelegenheid, anders zijn er voordat men er erg in heeft grote ongelukken en schades.Ons motto bij sloopwerken is dan ook; beuken waar het kan en werken met welhaast chirurgische precisie waar nodig.
Ook in milieu en economisch opzichtmoet er nauwkeurig gewerkt worden om zoveel als mogelijk de uitkomende en nog bruikbare materialen te kunnen hergebruiken. Materialen die niet meer herbruikbaar zijn of die geen economische waarde meer hebben voeren wij af naar een erkende recycling inrichting, waar men de materialen ook gesorteerd dient aan te leveren.Zo kan de recycling inrichting de onbruikbare materialen, weer geschikt maken voor hergebruik in andere producten, zoals o.a. korrelmix en spaanplaat en alleen zo zijn de afvoer en stort kosten van de gesloopte onbruikbare materialen binnen de perken te houden.

Enkele voorbeelden van sloopwerken die wij uitvoeren zijn:
- Slopen van; woningen, garages, stallen, loodsen, scholen, kantoren, schuurtjes, stallen, sta caravans, tuinmuren, enz..- Slopen en uitbreken van funderingen, vloeren, kelders, trappen, oude bestratingen, enz.
 Voor ieder te slopen object kunnen wij de juiste machine inzetten, vanaf minigravers t/m grote rupskranen uitgerust met sloophamer, sloop-sorteer knijper, riekbak of puinbak.

slopen 02